An Unbiased View of crema antirid

Wiki Article

Efectul cremei Gerovital profesional incepe sa fie obvious cam dupa o luna, potrivit testelor efectuate chiar de producator. 

Deasemenea, deoarece aproximativ 70% din cauzele apariției ridurilor sunt datorate efectelor foarte nocive ale razelor UV, în compoziția formulei de acțiune a unei creme antirid de calitate trebuie să existe substanțe bioactive care să poată oferi un nivel maxim de protecție împotriva acestui factor negativ care duce la îmbătrânirea pielii și la accentuarea ridurilor de expresie.

Indiferent că este vorba despre linii high-quality sau despre riduri, astfel de semne ale trecerii timpului sunt considerate inestetice și nimeni nu vrea să le vadă pe față. Ele sunt o consecință a procesului pure de îmbătrânire a pielii, dar există și factori agravanți precum:

Intr-un castron mic amesteca bine mierea, albusul si glicerina. Apoi adauga treptat cate putin din faina pana cand amestecul formeaza o pasta groasa.

Vitamina C ajuta la formala colagenului in mod all-natural si totodata ajuta si la mentinierea tonusului si elasticitatii pielii. Protejeaza si celulele impotriva stresului oxidativ.

De la creme antirid cu rol de prevenție, la cele treatment contribuie la reducerea ridurilor pentru un ten mai revigorat și catifelat, oferta este foarte bogată și variată.  

Produsul este unique intrebuintarii zilnice, avand o actiune dubla, de a hidrata tesutul si de a corecta acneea, fiind o buna crema hidratanta pentru ten gras. 

Bineinteles, vei encounter modificarile necesare rutinei in functie de stadiul pielii tale, putand cere parerea unui medic in acest sens. 

Estenta este realizata din extract de melci, pentru a mentine pilea hidratata pe tot parcursul zilei, si ajuta pielea sa isi recapete vitalitatea. Este potrivita pentru orice tip de 10.

O crema contur ochi cu retinol este de avut in trusa de ingrijire, mai ales de catre persoanele trecute de thirty ani, in cazul carora scade, nivelul de colagen si elastina din piele.

Combinatia de retinol si acid hialuronic este ideala pentru persoanele care au trecut de 26 de ani si doresc sa-si mentina tenul cat mai tanara, pentru timp indelungat.

Daca vrei sa vezi treatment sunt cele mai bune creme antirid de zi, atunci stai cu noi si vei putea sa obti informatiile corecte, oferte de preturi si de unde sa le cumperi.

Este bine ca ingrijirea tenului sa fie facuta la timp si aparitia primelor riduri sa fie cat mai tarzie. Pe piata gasim de la creme antirid cu preventie pana la cele treatment reduc deja ridurile aparute si ofera tenului un element catifelat.

De asemenea, nu sunt recomandate produsele treatment au o concentrație mare de conservanți și produsele cu crema antirid de ochi parabeni în compoziție. Nu alege nici produsele parfumate, decât dacă compoziția lor este pureă.

Report this wiki page